Rolleliste Grease

 

Sandy 

Sød, naiv og lidt af et dydsmønster.

Danny Zuko 

Lederen af "Burger Palace Boys"-slænget. Flot, selvsikker type med en kølig tilbagelænet charme.

Betty Rizzo 

Lederen af The Pink Ladies. Hun er halv-rå, sarkastisk og ligefrem, og ind i mellem pludselig sårbar. Slank, Italiensk-udseende - ser godt ud.

Kenickie

Næstkommanderende i gruppen. Rå, tatoveret, cool på en lidt vred måde. Undgår helst at vise noget som helst tegn på følsomhed. Han har en lidt forskruet humoristisk sans.

Doody

Den yngste af drengene. Lille, drenget, åbenhjertet type med et afvæbnende smil. Han tilbeder de andre drenge som helte, og kompenserer lidt for sin manglende størrelse ved at kunne spille på guitar.

Sonny Latierri

Han tror han er uimodståelig overfor pigerne, men desværre føler kvinderne ikke sådan. Han prøver at være sej, men det er ikke altid det lykkedes ham.

Roger 

Lidt kraftig fyr, der vil gøre alt for at få et godt grin ud af hvadsom­helst. Fuld af lidt halv-syge ideer og lettere uigennemtænkte planer. Slængets klovn, der godt kan lide, at grinet først og fremmest går på andre end ham selv.

Frenchy

En drømmer-natur. Sød - men dum. Majer sig meget ud og går voldsomt op i sit udseende - navnlig sit hår. Hun kan dårligt vente med at få afsluttet High-School, så hun kan komme til at arbejde på en skønheds­salon.

Marty

Skønheden i Pink Ladies-slænget. Ser ældre ud end de andre piger, men afslører sin rigtige alder, når hun siger noget. Forsøger at virke sofistikeret.. Hun er vild med mænd, også dem der er lidt ældre. 

Jan

Hun elsker mad, og hun spiser hele tiden. Hun er også tit på slankekur, men det holder ofte kun et par minutter.  Højrøstet og dominerende, når hun er sammen med pigerne, men genert så snart drengene er tilstede.

Patty Simcox

Påtrængende ærke-amerikansk cheerleader og elevrådsformand. Hun har ikke situationsfornemmelse og de andre syntes hun er irriterende. Køn og sportstrænet type. Pågående, selvsikker og under­tiden lidt overgearet i sin begejstring. Forfalden til sladder - men på en gæv ikke ondskabsfuld måde. Og så kan hun svinge en tambour-stav.

Eugene

Duks og mønsterelev. Typen, der holder afgangsklassens tale for skolen. Har en lidt uheldig kropsholdning og en skinger stemme. En type, der har pudset en del lærer-æbler. Selvhøjtidelig og godtroende.

Miss Lynch

En gammel-jomfru lærerinde. Stram, proper og korrrekt.

Vince Fontaine

En typisk amerikansk radio-show disc-jockey, der er populær hos et stort teen-age publikum. Glat, lidt for smart, hurtigt-talende. En bryl­creme veteran.

Cha-Cha Di-Gregorio

En lidt for energisk, højttalende pige, der er meget stolt over at være den bedste danser på St. Bernadette's High School. Lettere usmart.

Johnny Casino

En smart, halv-sej elev på Rydell High-School, der leder et rock'n roll-band. Han betragter sig selv som et stort rock-idol.

Teen Angel

Et typisk 50'er sanger-idol. Flot  fyr med den bløde falset-syngestil, som den amerikanske pop-rock-stjerne Fabian blev kendt for. En sanger, der ville have fået piger til at gå amok i 1958.

Ensemble og danse roller

Vi søger ud over de ovenstående roller, et stærkt syngende ensemble og dygtige dansere