ROLLELISTE

Elle Woods

Elle Woods er en selvsikker, glad og smuk pige. Efter bruddet med kæresten ‘’Warner’’, følger hun ham til Harvard Law School for at vinde ham tilbage. Her finder hun ud af, at hun har meget mere at byde på, end et smukt udseende.  

Emmett

Emmett er en klog, nørdet, følsom, elskværdig og til tider sarkastisk studerende på Harvard. Han har dedikeret sit liv til at blive optaget på skolen, hvor han møder Elle Woods.                                                                                                         

 Paulette Paulette er den sjove ejer af den lokale frisør ‘’Hair Affair’’. Hun har en stor kærlig til Irland og længes efter en irsk kæreste. Hun møder Elle i hårsalonen, hvor de to bliver gode veninder.                                                                           
Warner

Warner er Elle’s kæreste, han er charmerende og selvglad. Da han bliver optaget på Harvard, slår han op med Elle, da han pludselig føler sig for god til hende. Han syntes Elle er en dum og naiv blondine, og finder derfor en ‘’bedre’’ kæreste Viviann.                                                                                                                                                                          

Margot, Serena & Pilar

Elle’s tre bedste veninder fra ‘’Delta NU’’, som hjælper hende med at navigere gennem store og små udfordringer. Margot er drengeglad og energisk, Serena er Cheerleader og Pilar er sassy og fornuftig.

Brooke

Fitness-dronning og har tjent en formue på at lave træningsvideoer til nettet. Hun er beskyldt for at slå sin rige mand ihjel, og søger derfor Harvard og Elles hjælp, for at vinde sin sag.                                                                                   

Enid

Enid er en stærk, passioneret og feministisk studerende på Harvard                                                                              

Viviann

Viviann er en klog, seriøs og snerpet studerende på Harvard, og Warners nye kæreste.                                               

Callahan

Callahan er lærer på skolen, han er manipulerende og autoritær. Han har et ry for at være streng og hård, men en succesfuld advokat