Det Kreative Team

Mød vores kreative team på High School Musical 2

Instruktør - Louise Elisabeth Robinson er 35 år, og har arbejdet som instruktør siden 2013 i Horsens og Mariager. Hun har arbejdet som instruktørassistent på Palsgaard sommerspil 2014-2016. Hun har også selv stået på scenen hos Palsgaardsommerspil og i MCH Herning Musical Teater. Derudover har hun undervist i impro-teater de sidste 12 år. Hun studerer lige nu dramaturgi i Århus.

Koreograf - Malene Venborg Hansen er 25 år gammel, og i sommeren 2019 dimitterede hun med et first class honors bevis fra Institute of the Arts i Barcelona. Malene har selv medvirket i forskellige produktioner rundt i Jylland blandt andet ved Palsgaard Sommerspil, MCH Herning, dronning Dorothea teatret og Vejle Musical Teater. Til hverdag arbejder Malene som underviser og leder af danselinjen hos Frøslevlejrens Efterskole i Padborg. 

Vocalcoach og korleder - Maria Norby Gjødsbøl er 33 år, og har arbejdet med musical siden 2015 i Horsens. Maria har det senste årti arbejdet som professionel sanger og underviser. Hun underviser til dagligt flere rytmiske kor i jylland og fungerer som solist og backing sanger. Hun har som sanger bl.a. arbejdet med Josh Groban, Nicklas Sahl, DR1(x-factor), Bruce Guthro, Anette Heick, Birthe Kjær og Aarhus Jazz Orchestra.

Kapelmester - Steffen Bay er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København og er en passioneret musiker, kapelmester og korleder. Steffen arbejder bl.a. som producer og sangskriver for andre danske kunstnere og har bl.a. skrevet musikken og sangene til Musicalen ”Moses”. Steffen har som kapelmester bl.a. arbejdet sammen med kunstnere som Laura Kjærgaard, Zindy Laursen, Jesper Lundgaard, Monique, Stig Rossen, Bobo Moreno, Jenn og Brian Johnson.